O ŠAŠAVCIMA

NAŠE ŠAŠAVE AVANTURE

Šašavci su hrvatski dječji brend koji prati avanture četiri vesela životinjska lika. Uočavajući manjak sadržaja za djecu predškolske dobi u našoj regiji, odlučili smo kreirati koncept koji bi popunio taj nedostatak.

Cjelokupni je sadržaj zabavnog te ujedno i edukacijskog karaktera. To su većinom svakodnevne situacije s kojima se naši najmlađi susreću, a kojima pristupamo kroz pjesmu, ples, igru i zabavu.

Šašavci imaju portfelj video animaciju gdje njihovi protagonisti, kroz razne skečeve i scenarije, pomažu djeci da uspješnije navigiraju kroz moderna vremena.

Naše ostale aktivnosti uključuju rođendanske i kazališne predstave, posebne evente, dječje igraonice te koncerte.

Sav sadržaj je dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

NAŠI ZAŠTITNI LIKOVI

Šašavci su prepoznatljivi po svojim vedrim likovima: vjeverica Tara, lisica Liana, magarac Roko i medvjed Borna. Njihove avanture možete pratiti u našem “zabavnom parku” ili na našem youtube kanalu: youtube.sasavci.hr

Sada malo više o našim likovima i njihovim osobnostima:

Tara je naša vrckasta vjeverica. Voli pjevati i plesati te provoditi jako mnogo vremena sa
prijateljima. Najdraža boja joj je roza a obožava jesti sladoled.

Lisica Liana, pametnica je prava. Opuštena, promišljena i draga, rado pomaže drugima. Voli čitati knjige i svirati klavir. Njezina najdraža boja je narančasta.

Roko je naš veliki frajer. Uvijek je spreman za zabavu, pa i poneku spačku. Obožava more i plažu, a često zasvira i gitaru. Njegova najdraža boja je crvena.

Zaštitnik naše skupine je medo Borna. Velikih mišića, i još većeg srca, uvijek pazi na svoje
prijatelje. Najdraža boja mu je plava. Voli puno papati i odmarati. Od igara preferira nogomet, a posebno voli svirati bubnjeve.

TVRTKA

VETA Promotions d.o.o. osnovana je 2019. Bavimo se dječjim programima i organizacijom evenata.

Company information:
VETA Promotions d.o.o.
Nova cesta 128
10 000 Zagreb
OIB: 92795471466

Vedran

Osnivač tvrtke VETA Promotions i idejni kreator brenda Šašavci, Vedran je rođen u Splitu gdje je proveo mladost da bi potom preselio u Sydney. Nakon povratka u Hrvatsku, počinje živjeti u Zagrebu gdje upisuje visoku školu ekonomije poduzetništva – VERN.

Preko 15 godina radi u prodaji u tvrtkama poput World Class Zagreb d.o.o., Health Way d.o.o. te CEI Zagreb d.o.o.

Dolazi iz muzičke obitelji te voli svirati klavir i gitaru. U slobodno vrijeme bavi se golfom, košarkom i kriketom.Ponosni je otac male Tare.

Dražen

Dražen Žanko, Hrvatski kantautor, pjevač zabavne glazbe i tekstopisac.

Najširem je auditoriju obožavatelja poznat po brojnim pjesmama izvedenim na Splitskim festivalima od 1980. godine, koje su po mnogo čemu obilježile jedno vrijeme.

Tijekom karijere Dražen Žanko ostvario je i nekoliko uspješnih suradnji u vidu dueta, a među najpopularnije se ubrajaju dueti s Vinkom Cocom, Zoricom Kondža i Vesnom Ivić. Osim toga poznat je kao skladatelj, te tekstopisac mnogih pjesama za druge domaće izvođače poput Tereze Kesovije, Đorđija Peruzovića i druge. Živi u Zagrebu, gdje je otvorio i svoj vlastiti tonski studio.

Za 300. obljetnicu Sinjske alke uz pomoć fra Mirka Marića za povijesni aspekt i sinopsis te redateljice Ivice Boban stvara mjuzikl Mirakul radeći libreto i stihove sa Ivicom Krajačem

Antonio

Antonio Zadro svestrani je umjetnik sa dugogodišnjim iskustvom u glazbenim vodama. Glazba / Film / 3D ART / VFX

Vlasnik studija za audio-vizualnu produkciju „AZART Studio“ iz Zagreba.

Stekao ogromno iskustvo kroz mnoštvo projekata na kojima je radio.

Posebno se ponosi sudjelovanjem u timu „ Šašavci“ gdje to iskustvo i znanje dolaze do punog izražaja.

Predrag

Predrag Kežić je nagrađivani UX/UI dizajner i stručnjak za digitalni marketing s više od 10 godina iskustva. Svoje znanje stekao je radeći u najvećim Hrvatskim i međunarodnim tvrtkama poput Njuskalo.hr, Imago reklamne agencije, Ernst&Younga i Ingemarka.

Radeći u marketinškoj agenciji, kao dio tima, osvojio je prvu Cannes Lion nagradu u Hrvatskoj povijesti.

Hobi su mu crtanje i sviranje bubnjeva pa mu tim više rad na Šašavcima predstavlja još veće zadovoljstvo.